Japanse duizendknoop gestandaardiseerd tot 10% resveratrol, 500 mg, 500 capsules

25-O7XD-B2WH

Nieuw product

Japanse duizendknoop stimuleert en moduleert het immuunsysteem en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De plant is een rijke bron van resveratrol, wat de microcirculatie stimuleert.

Meer details

rating Lees de 14 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal recensies: 14

46,70€

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
3 3% Tot 4,20€
5 5% Tot 11,67€
10 10% Tot 46,70€

Meer informatie

Japanse duizendknoop

lat. Polygonum cuspidatum

Chinese naam: Hu Zhang

 

 

Japanse duizendknoop stimuleert en moduleert het immuunsysteem en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De plant is een rijke bron van resveratrol, wat de microcirculatie stimuleert. Naast resveratrol bevat de hele plant veel actieve stoffen die antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen hebben tegen de spirocheet van de ziekte van Lyme. Die eigenschappen maken de Japanse duizendknoop tot een van de beste kruiden voor de behandeling van de ziekte van Lyme en zijn co-infecties. De stoffen in Polygonum cuspidatum kunnen de bloed-hersenbarrière passeren en het centrale zenuwstelsel aantasten, waar ze de hersenen beschermen tegen postinflammatoire schade, microbiële endotoxinen en bacteriële infecties. Bovendien bevordert de Japanse duizendknoop de bloedcirculatie, vooral in gewrichten, hersenen, ogen, hart en huid. Deze eigenschap maakt de plant bijzonder nuttig voor de behandeling van de ziekte van Lyme, omdat het de bloedstroom naar plaatsen vergemakkelijkt die moeilijk te bereiken zijn door stoffen die de spirocheten doden. Het werkt samen met geneesmiddelen en kruiden, waardoor ze gemakkelijker bij de Borrelia-spirocheten kunnen komen.

 

 

Lymekruiden

Voedingssupplement


Ingrediënten: Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) wortelstokextract gestandaardiseerd op 10% resveratrol, capsule: hypromellose.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) wortelstok extract gestandaardiseerd op 10% resveratrol - 500 mg

Aanbevolen dagelijkse inname: neem één capsule per dag.

Opmerking: de aanbevolen aanbevolen inname is algemeen en is NIET volgens het protocol van Stephen Buhner. De aanbevolen inname volgens Stephen Buhner is meestal veel hoger dan de aanbevolen inname die op het productetiket staat. Als u de aanbevolen inname volgens Stephen Buhner wilt weten, neem dan contact met ons op.

Netto gewicht: 500 capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: Overschrijd de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

 

Beoordelingen

Filter beoordelingen
(14)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Reset

rating
All good
rating
All good
rating
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating
Very good
rating
rating
rating
rating
rating
bartonella
Polecam
rating
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating
Good!
rating
rating
rating
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, rnrnJe recommande vivement les produits de "Lymeherbs". La livraison était très rapide vers la France, et l'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind