Japanse duizendknoop gestandaardiseerd tot 10% resveratrol, 500 mg, 500 capsules

25-O7XD-B2WH

Nieuw product

Japanse duizendknoop stimuleert en moduleert het immuunsysteem en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De plant is een rijke bron van resveratrol, wat de microcirculatie stimuleert.

Meer details

rating Lees de 5 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal recensies: 5

49,12€ incl. BTW

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
3 3% Tot 4,42€
5 5% Tot 12,28€
10 10% Tot 49,12€

Meer informatie

Japanse duizendknoop

Lat. Polygonum cuspidatum

Chinese naam: Hu Zhang

 

 

Japanse duizendknoop stimuleert en moduleert het immuunsysteem en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De plant is een rijke bron van resveratrol, wat de microcirculatie stimuleert. Naast resveratrol bevat de hele plant veel actieve stoffen die antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen hebben tegen de ziekte van Lyme, spirocheet. Die eigenschappen maken Japanse duizendknoop een van de beste kruiden voor de behandeling van de ziekte van Lyme en zijn co-infecties. De stoffen in Polygonum cuspidatum kunnen de bloed-hersenbarrière passeren en het centrale zenuwstelsel aantasten, waar ze de hersenen beschermen tegen postinflammatoire schade, microbiële endotoxinen en bacteriële infecties. Bovendien bevordert Japanse duizendknoop de bloedcirculatie, vooral in gewrichten, hersenen, ogen, hart en huid. Deze eigenschap maakt de plant bijzonder nuttig voor de behandeling van de ziekte van Lyme, omdat het de bloedstroom naar plaatsen vergemakkelijkt die moeilijk te bereiken zijn door stoffen die de spirocheten doden. Het werkt samen met geneesmiddelen en kruiden, waardoor ze gemakkelijker de Borrelia spirocheten kunnen bereiken.

 

 

Lymeherbs

Voedingssupplement


Ingrediënten: Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) wortelstok extract gestandaardiseerd met 10% resveratrol, capsule: hypromellose.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):   Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) wortelstok extract gestandaardiseerd tot 10% resveratrol - 500 mg

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   neem één capsule per dag.

Nettogewicht: 500 capsules

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

Beoordelingen

Filter beoordelingen
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Reset

rating
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating
Good!
rating
rating
rating
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, rnrnJe recommande vivement les produits de "Lymeherbs". La livraison était très rapide vers la France, et l'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind