• -30%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
€ 13,67 € 19,53 -30%

Sparga Sulphur Detox is een extract van de wortel van medische asperges. Sparga Sulphur Detox ondersteunt de verwijdering van sulfoantibiotica en andere op sulfonamide gebaseerde geneesmiddelen die de sulfaatroutes en glutathiontoxineroutes van het lichaam blokkeren.

 

Sparga Zwavel DetoxSparga Sulphur Detox is een extract van de wortel van medische asperges. Sparga Sulphur Detox ondersteunt de verwijdering van sulfoantibiotica en andere op sulfonamide gebaseerde geneesmiddelen die de sulfaatroutes en glutathiontoxineroutes van het lichaam blokkeren. Sparga Zwavel Detox is opgenomen in het Cowden Support Program en moet worden gebruikt in combinatie met andere producten van Cowden's Protocol.Voedingssupplement


Nutramedix®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van een gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix kenmerken zich door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Ingrediënten: medisch aspergewortelkanaalextract, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik: Giet 10 druppels (0,5 ml) in 120 ml water en wacht een minuut voordat u gaat drinken. Indien nodig kan het meerdere keren per dag worden ingenomen. Schud de fles voor gebruik.

Netto gewicht: 30 ml

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.