Burbur-Pinella Nutramedix 60 ml Nutramedix - 1 Bekijk groter

Burbur-Pinella Nutramedix 60 ml

CWD34-60

Nieuw product

Burbur-Pinella Detox is een combinatie van twee extracten: Burbur - afgeleid van Desmodium molliculum en Pinella van Pimpinella anisum.

Meer details

30,70€

Meer informatie

Burbur-Pinella DetoxBurbur-Pinella Detox is een combinatie van twee extracten: Burbur - afgeleid van Desmodium molliculum en Pinella van Pimpinella anisum. Burbur-Pinella ondersteunt de ontgifting van het lichaam. Het ondersteunt ook de goede werking van het zenuwstelsel.
Nutramedix ®

Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Voedingssupplement


Ingrediënten: Desmodium molliculum bladextract, Pimpinella anisum extract, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Hoe te gebruiken: 20 druppels (1 ml) lossen op in 120 ml water en wacht een minuut alvorens op te drinken. Het kan indien nodig meerdere keren per dag worden ingenomen. Schud de fles voor gebruik.

Nettogewicht: 60 ml

Bewaring: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Filter beoordelingen
(8)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Reset

Klik hier om een recensie achter te laten

rating 8
zu frueh
kann ich noch nichts zu sagen … seid halt bitte klug und lasst den Kunden DANN ein Feedback geben, wenn er es kann … erzwingen bringt nix????
rating 10
Graet
Fast shipping and great service
rating 10
Burbur Pinella
rating 10
Lymphatic Support
Have found this product taken 2-3 times a day is perfect for helping with sluggish lymphatics
rating 10
Great
rating 10
10/10