Gotu Kola 400 mg, 100 capsules

Gotu Kola 400 mg, 100 capsules

NVT04
€ 6,86
Gotu Kola staat in China bekend als een wonderplant van een lang leven.

 
Gotu Kola
(lat. Centella asiatica)

 

Gotu Kola (Lat. Centella asiatica), ook wel bekend als de Aziatische waternavel, een plant uit de schermbloemigenfamilie, ook al duizenden jaren bekend in de Ayurveda. Gotu Kola staat in China bekend als een wonderplant van een lang leven. In India wordt het beschouwd als een van de meest verjongende planten. Het maakt de huid glad en verbetert de hydratatie, voorkomt rimpels, vermindert cellulitis en versnelt de vetverbranding. De actieve ingrediënten van Gotu-kola beïnvloeden de juiste cognitieve functies, ondersteunen het geheugen en de concentratie.

 

Natvita

NAT Sp. z oo is een bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige voeding en natuurlijke voedingssupplementen onder het merk NatVita. NatVita-producten zijn afkomstig van biologische landbouw uit de hele wereld. De aangeboden producten zijn gemarkeerd met het BIO-certificaat en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen als gevolg van natuurlijke oorsprong.

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Gotu Kola (Centella asiatica), geleermiddel: cellulose (capsule)

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (6 capsules): Gotu Kola - 2400 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 2 capsules, 3 keer per dag.

 

Nettogewicht: 40 g - 100 capsulesBewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

 

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.