EGCG Groene thee-extract 400 mg 400 mg, 90 kapsułek Bekijk groter

EGCG Groene thee-extract 400 mg, 90 capsules

NOW01

Nieuw product

EGCG Groene thee-extract is een extract van groene thee dat 200 mg EGCG (polyfenol epigallocatechine gallaat) bevat. EGCG-verbinding heeft sterke antioxiderende eigenschappen, sterker dan vitamine C en E en staat bekend om zijn eigenschappen tegen kanker.

Meer details

12,46€

Meer informatie

EGCG

EGCG Groene thee-extract is een extract van groene thee dat 200 mg EGCG (polyfenol epigallocatechine gallaat) bevat. EGCG-verbinding heeft sterke antioxiderende eigenschappen, sterker dan vitamine C en E en staat bekend om zijn eigenschappen tegen kanker. EGCG Groene Thee Extract heeft een positief effect op het functioneren van cellen en de celcyclusregulatie. Studies hebben aangetoond dat EGCG het aantal T-lymfocyten - cellen in het immuunsysteem aanzienlijk verhoogt, voornamelijk verantwoordelijk voor het remmen van een auto-immuunreactie.

Nu Foods ®

Now Foods ® is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen. Het bedrijf is actief sinds 1948 en is een van de marktleiders. De producten van Now Foods ® worden geproduceerd volgens de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Extract van groene thee (Camellia sinensis) (blad) (gestandaardiseerd extract) (min. 80% en 50% catechinen, EGCG (epigallocatechinegallaat) -200 mg) - 400 mg (4 mg van de natuurlijk voorkomende cafeïne); Cafeïnevrije groene thee (Camellia sinensis) (blad) 50 mg.

Nettogewicht: 90 capsules

Aanbevolen dagelijkse inname (volwassenen): 1 capsule per dag, bij voorkeur met voedsel.

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Gemaakt in de VS volgens GMP-normen.

Reviews