• Nieuw
Slaap, 90 capsules
Slaap, 90 capsules
Slaap, 90 capsules
Slaap, 90 capsules
Slaap, 90 capsules
Slaap, 90 capsules

Slaap, 90 capsules

NOW102
€ 18,54

Slaap ondersteunt een rustgevende, regeneratieve slaap.

 

Slaap 

Sleep bevat een combinatie van valeriaanwortelextract, hop, passiebloem en GABA. Slaap is een combinatie van ingrediënten die zijn ontworpen om u te helpen uw geest te kalmeren en uw lichaam te ontspannen, zodat u op natuurlijke wijze in een rustgevende slaap kunt vallen. Slaap bevat valeriaan en hop, twee kruiden die traditioneel worden gebruikt om een kalme, ontspannen toestand te bevorderen en een verkwikkende slaap te ondersteunen. GABA is een neurotransmitter die normaal in de hersenen wordt geproduceerd en die tot doel heeft nerveuze spanning te verlichten.

Nu Foods®

Now Foods®, opgericht in 1948, staat als een gerenommeerd Amerikaans merk in de voedingssupplementenindustrie. Met hun toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit houdt NOW Foods® zich aan de Good Manufacturing Practice (GMP)-normen, waardoor hun producten voldoen aan strenge kwaliteitscontroles voor het welzijn van hun klanten.

Voedingssupplement

Ingrediënten: Valeriaanwortelextract (min. 0,8% valeriaanzuur), hop (4:1 extract) (Strobiles), passiebloemextract (bovengrondse delen) (gestandaardiseerd voor Vitexin en Isovitexin flavonoïden), GABA (gamma-aminoboterzuur), hypromellose (cellulosecapsule), ascorbylpalmitaat en silica.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie ( in 1 capsules ):

600 mg - Valeriaanwortelextract (min. 0,8% valerenzuur)

300 mg - Hop (4:1-extract) (Strobiles)

200 mg - Passiebloemextract (bovengrondse delen) (gestandaardiseerd voor Vitexin- en Isovitexin-flavonoïden)

200 mg - GABA (gamma-aminoboterzuur)

Aanbevolen dagelijkse inname: Neem indien nodig 1 - 2 capsules 1 uur voor het slapengaan.

Inhoud verpakking: 90 capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.


Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Gemaakt in de VS volgens GMP-normen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.