• Nieuw
Fenegriek 500 mg, 250 capsules
Fenegriek 500 mg, 250 capsules
Fenegriek 500 mg, 250 capsules
Fenegriek 500 mg, 250 capsules
Fenegriek 500 mg, 250 capsules
Fenegriek 500 mg, 250 capsules

Fenegriek 500 mg, 250 capsules

NOW77
€ 17,13

Fenegriek 500 mg van Now Foods is een hoogwaardig voedingssupplement dat een normale bloedsuikerspiegel ondersteunt en de spijsvertering bevordert.

 

Fenegriek 500 mg

Fenegriek 500 mg van Now Foods is een hoogwaardig voedingssupplement dat een normale bloedsuikerspiegel ondersteunt en de spijsvertering bevordert. Het voedingssupplement bevat fenegriekzaden in poedervorm, die worden verkregen uit de zaden van de fenegriekplant en bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Dit product is vegetarisch vriendelijk, non-GMO en glutenvrij.

 

Nu Foods®

Now Foods®, opgericht in 1948, geldt als een gerenommeerd Amerikaans merk in de voedingssupplementenindustrie. Met hun toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit houdt NOW Foods® zich aan de Good Manufacturing Practice (GMP)-normen, waardoor hun producten voldoen aan strenge kwaliteitscontroles voor het welzijn van hun klanten.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: Biologische fenegriek (Trigonella foenum-graecum) (zaad), hypromellose (cellulosecapsule), stearinezuur (plantaardige bron) en siliciumdioxide.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 capsules):

1 g - Biologische fenegriek (Trigonella foenum-graecum) (zaad)

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: Neem 1 tot 3 maal daags 2 capsules.

Inhoud verpakking: 250 capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Gemaakt in de VS volgens GMP-normen

Product added to wishlist
Product added to compare.