Ecklonia Cava-extract - Gestandaardiseerd 53...

Ecklonia Cava-extract - Gestandaardiseerd 53 mg, 30 capsules

Swanson
SWA70
€ 12,91

Ecklonia Cava, in het Japans ook wel paddlenose wiet of kaijme genoemd, is een soort eetbare bruine zeealgen die voorkomt in oceaanwater voor de kust van Japan en Korea.

 

Ecklonia Cava-extract - Gestandaardiseerd 53 mg

Ecklonia Cava, in het Japans ook wel paddlenose wiet of kaijme genoemd, is een soort eetbare bruine zeealgen die voorkomt in oceaanwater voor de kust van Japan en Korea. Ecklonia Cava heeft rijke gezondheidsbevorderende eigenschappen. Ecklonia Cava-extract, rijk aan polyfenolen, florotanine en sterolderivaten, kan nuttig zijn in de strijd tegen veel gezondheidsproblemen. Dankzij de aanwezigheid van polyfenolen kan het gebruik ervan bijdragen aan de strijd tegen vrije radicalen, en als gevolg daarvan kan het sterke antioxiderende eigenschappen hebben. Op zijn beurt kan de aanwezigheid van florotanine de eliminatie van haarproblemen ondersteunen - het voorkomt overmatig haarverlies en kaalheid. Ecklonia Cava kan vermoeidheid helpen verminderen en in slaap vallen vergemakkelijken.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Ecklonia Cava-extract 80:1, microkristallijne cellulose (plantaardige vezels), hypromellose (vegetarische capsule), magnesiumstearaat, silica.


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):


53 mg - Ectonia cava-extract 80:1



Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag

Inhoud verpakking: 30 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.