Pycnogenol 50 mg, 50 capsules
Pycnogenol 50 mg, 50 capsules
Pycnogenol 50 mg, 50 capsules
Pycnogenol 50 mg, 50 capsules

Pycnogenol 50 mg, 50 capsules

Swanson
SWA65
Laatste items in voorraad
€ 41,06

Pycnogenol is een extract uit de bast van de Franse zeeden Pinus pinaster.

 

Pycnogenol 50 mg

Pycnogenol is een extract uit de bast van de Franse zeeden Pinus pinaster. Bevat een natuurlijk mengsel van antioxidanten (ongeveer 40 biologisch actieve ingrediënten) met een breed spectrum aan gezondheidsbevorderende effecten op het menselijk lichaam.

Pycnogenol kan een positief effect hebben op het cardiovasculaire systeem. Vaak gebruikt voor anti-atherosclerotische profylaxe en preventie van beroertes. Het ondersteunt het geheugen en de concentratie en voorkomt neurodegeneratieve ziekten. Pycnogenol heeft nog een aantal andere eigenschappen: het kan de ontwikkeling van kankercellen remmen, versterkt het immuunsysteem, beschermt het gezichtsvermogen, verbetert de vitaliteit en heeft een gunstige invloed op de gewrichten.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Pycnogenol (extract van Franse pijnboomschors), capsulewand: gelatine, rijstmeel, antiklontermiddelen: calciumzouten van vetzuren


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):


50 mg - Pycnogenol (extract van Franse maritieme pijnboomschors)



Aanbevolen dagelijkse inname: 1 capsule 1 - 2 keer per dag

Inhoud verpakking: 50 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Product added to wishlist
Product added to compare.