Aloë Vera 25 mg, 100 capsules

Aloë Vera 25 mg, 100 capsules

SWA59
€ 9,62

Aloë Vera verhoogt de activiteit van het immuunsysteem, stimuleert de afweermechanismen van het lichaam en verhoogt de immuniteit.

 

Aloë Vera 25 mg

Aloë Vera verhoogt de activiteit van het immuunsysteem, stimuleert de afweermechanismen van het lichaam en verhoogt de immuniteit. Mucopolysachariden die in aloëpulp voorkomen, zijn polysachariden die een essentieel onderdeel zijn van alle levende cellen. Ze helpen de juiste doorstroming van lichaamsvloeistoffen te garanderen en helpen gifstoffen uit het spijsverteringsstelsel en de nieren te verwijderen, waardoor de opname van vloeistoffen en voedingsstoffen via het spijsverteringskanaal mogelijk wordt.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Aloë Vera, sojaolie, gelatine, glycerine, gezuiverd water, silica, bijenwas.


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):


25 mg - Aloë Vera (concentratie 200:1, wat het equivalent oplevert van 5 g verse bladgel)



Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 2 maal daags 1 capsule

Inhoud verpakking: 100 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Product added to wishlist
Product added to compare.