Relora - Gepatenteerd Magnolia- en...

Relora - Gepatenteerd Magnolia- en Phellodendron-extract 250 mg, 90 capsules

SWA53
€ 29,10

Gepatenteerd magnolia- en koraalextract dat helpt een normaal lichaamsgewicht te behouden tijdens stress.

 

Relora - Gepatenteerd Magnolia- en Phellodendron-extract 250 mg

Gepatenteerd magnolia- en koraalextract dat helpt een normaal lichaamsgewicht te behouden tijdens stress.

Onder stress maakt ons lichaam stresshormonen vrij, voornamelijk cortisol, die niet alleen de eetlust kunnen verhogen, maar ook de manier kunnen beïnvloeden waarop het lichaam vetweefsel opslaat en metaboliseert. Relora kalmeert de effecten van stresshormonen en heeft een positieve invloed op het lichaam en de stofwisseling.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Relora® Gepatenteerde mix van gepatenteerde, gestandaardiseerde extracten van Magnolia officinalis (schors) en Phellodendron amurense (schors), gepregelatiniseerd zetmeel, gelatine, microkristallijne cellulose (plantaardige vezels), maïszetmeel, ascorbylpalmitaat.


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):


250 mg - Relora® Gepatenteerde mix van gepatenteerde, gestandaardiseerde extracten van Magnolia officinalis (schors) en Phellodendron amurense (schors)



Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag.

Inhoud verpakking: 90 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Product added to wishlist
Product added to compare.