Luteïne 10 mg, 120 softgels
Luteïne 10 mg, 120 softgels
Luteïne 10 mg, 120 softgels
Luteïne 10 mg, 120 softgels
Luteïne 10 mg, 120 softgels
Luteïne 10 mg, 120 softgels

Luteïne 10 mg, 120 softgels

NOW62
Laatste items in voorraad
€ 19,48

Luteïne is een oranjerood carotenoïdepigment dat door planten wordt geproduceerd en in de voeding wordt aangetroffen in kleurrijke groenten en fruit.

 

Luteïne 10 mg

 

Luteïne is een oranjerood carotenoïdepigment dat door planten wordt geproduceerd en in de voeding wordt aangetroffen in kleurrijke groenten en fruit. In het lichaam is luteïne een van de dominante pigmenten die geconcentreerd zijn in de macula – een gespecialiseerd deel van het oog dat verantwoordelijk is voor het centrale zicht. Bovendien is het bekend dat het zich in de huid nestelt. De functionele rol van luteïne in deze gevoelige weefsels is het beschermen tegen de door zonlicht veroorzaakte productie van vrije radicalen.


Nu Foods®

Now Foods® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. Het is sinds 1948 op de markt. Het bedrijf Now ® heeft vele jaren ervaring en zijn producten worden vervaardigd in overeenstemming met de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP), waardoor de producten van hoge kwaliteit en zeer hoogstaand zijn. gewaardeerd.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: Luteïne, Softgelcapsule [rundergelatine (BSE-vrij), glycerine, water, biologische karamelkleur], biologische extra vierge olijfolie en siliciumdioxide.


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 softgel):


10 mg - Luteïne

 

Aanbevolen dagelijkse inname: 1 gelcapsule per dag bij een vethoudende maaltijd.

Inhoud verpakking: 120 softgels

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.