Hyaluronzuur 50 mg, 120 capsules
Hyaluronzuur 50 mg, 120 capsules
Hyaluronzuur 50 mg, 120 capsules
Hyaluronzuur 50 mg, 120 capsules
Hyaluronzuur 50 mg, 120 capsules
Hyaluronzuur 50 mg, 120 capsules

Hyaluronzuur 50 mg, 120 capsules

NOW36
Laatste items in voorraad
€ 24,64

Hyaluronzuur is een belangrijk onderdeel van gewrichtsvloeistof, waar het als smeermiddel werkt en een rol speelt bij het weerstaan van drukkrachten.

 

Hyaluronzuur 50 mg


 

Hyaluronzuur is een verbinding die in elk weefsel van het lichaam wordt aangetroffen, en de hoogste concentratie bevindt zich in bindweefsels zoals huid en kraakbeen. Hyaluronzuur is een belangrijk onderdeel van gewrichtsvloeistof dat als smeermiddel werkt en een rol speelt bij het weerstaan van drukkrachten. MSM is aan dit product toegevoegd als een natuurlijke zwavelverbinding en biedt de chemische verbindingen die nodig zijn voor het creëren en onderhouden van bindweefsel in het menselijk lichaam, inclusief gewrichtskraakbeen.

Nu Foods®

Now Foods® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. Het is sinds 1948 op de markt. Het bedrijf Now ® heeft vele jaren ervaring en zijn producten worden vervaardigd in overeenstemming met de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP), waardoor de producten van hoge kwaliteit en zeer hoogstaand zijn. gewaardeerd.

 

Voedingssupplement

Ingrediënten: Methylsulfonylmethaan, natriumhyaluronaat, hypromellose (cellulosecapsule), stearinezuur (plantaardige bron) en siliciumdioxide.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 capsules):

10 mg - Natrium (van natriumhyaluronaat)

100 mg - Hyaluronzuur (van natriumhyaluronaat)

900 mg - MSM (methylsulfonylmethaan)



Aanbevolen dagelijkse inname: 1 tot 2 maal daags 2 capsules bij de maaltijd.

Inhoud verpakking: 120 vegetarische capsules

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.