Uncaria rhynchophylla (Gou Teng), gesneden (500g) (Plum Flower)

Uncaria rhynchophylla (Gou Teng), gesneden (500g) (Plum Flower)

PFC13
€ 62,78

Uncaria rhynchophylla heeft een sterk neuroprotectief effect dat voornamelijk is gebaseerd op het voorkomen van de steuncellen van de hersenen.

 

Uncaria rhynchophylla

Gou Teng

Lat. Uncaria rhynchophylla

 

Uncaria rhynchophylla heeft een sterk neuroprotectief effect dat voornamelijk is gebaseerd op het voorkomen dat de ondersteunende cellen van de hersenen (gliacellen, die de neuronen ondersteunen) worden geactiveerd als reactie op een ontsteking. Vanwege die eigenschappen wordt het kruid gebruikt bij de behandeling van de ziekte van Lyme. Het is handig bij hoofdpijn en duizeligheid.

Plum Flower Brand ®

De producten van het merk Plum Flower® zijn kruiden van hoge kwaliteit, geproduceerd door Mayway Corp.Mayway is een familiebedrijf dat sinds 1969 traditionele Chinese geneeskunde importeert en distribueert. Het bedrijf heeft een certificaat van goede productiepraktijken (GMP) en zijn producten bevatten geen zwavel dioxide dat de kwaliteit van de kruiden beïnvloedt. Producten met een hoge zuiverheid worden onderworpen aan kwaliteitscontrole en laboratoriumtests. Het merk Plum Flower® is een van de merken die worden aanbevolen door Stephen Buhner.

Ingrediënten: 100% Uncaria rhynchophylla gedroogde haken en stengels gesneden

Nettogewicht: 500 gram

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.