Olibanum etherische olie - 10 ml

Olibanum etherische olie - 10 ml

Aromatika
ARO02
Out-of-Stock
€ 8,03

Olibanum-olie wordt verkregen uit de hars van Boswellia carteri. Natuurlijke biochemische stoffen in olie maken het een van de meest effectieve antiseptische middelen.

 

Olibanum-olie

Olibanum-olie wordt verkregen uit de hars van Boswellia carteri. Natuurlijke biochemische stoffen in olie maken het een van de meest effectieve antiseptische middelen. Bovendien heeft Olibanum-olie ontstekingsremmende, pijnstillende, krampstillende en krampstillende eigenschappen. Het voorkomt ook vergroting van de lymfeklieren.

 

Vanwege zijn eigenschappen maakt Olibanum-olie deel uit van de samenstelling van etherische oliën die worden gebruikt bij de behandeling van de ziekte van Lyme.

 

Hoe te gebruiken:

 

Massage: 10 ml (eetlepel) basisolie gemengd met 2-3 druppels etherische olie van Olibanum

 

Bad: 3-5 druppels etherische olie van Olibanum op een 3/4 badkuip gevuld met warm water

 

Smaakstof: 3-5 druppels etherische olie van Olibanum gemengd met 2 theelepels water

 

Methode voor de bereiding van een mengsel van etherische oliën dat wordt gebruikt bij de behandeling van de ziekte van Lyme:

 

  • 110-120 druppels eucalyptusolie
  • 80 druppels etherische olie van olibanum
  • 60 druppels essentiële citroenolie
  • 40 druppels etherische olie van patchoeli
  • 20 druppels etherische olie van geranium
  • 20 druppels etherische olie van lavendel
  • 14 druppels etherische olie van tijm

 

 

Contra-indicaties: Contra-indicaties: Individuele intolerantie. Zwangere vrouwen dienen voor het aanbrengen een arts te raadplegen. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik bij psoriasis, multiple sclerose, draaien, de ziekte van Parkinson en kanker

 

Nettogewicht: 10 ml

Aromatika

 

Aromatika is een distributeur van natuurlijke etherische oliën. Producten zijn 100% natuurlijk, zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen die hun natuurlijke geur versterken. De methoden voor het verkrijgen van de oliën behouden de natuurlijke mineralen, vitamines en andere verbindingen in de oorspronkelijke samenstelling van de planten.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.