Ashwagandha 450 mg, 100 capsules
Ashwagandha 450 mg, 100 capsules
Ashwagandha 450 mg, 100 capsules
Ashwagandha 450 mg, 100 capsules

Ashwagandha 450 mg, 100 capsules

SWA62
€ 5,87

Ashwagandha is een adaptogeen kruid dat traditioneel wordt gebruikt om ontspanning te bevorderen en een gezonde reactie op alledaagse stress te ondersteunen.

 

Ashwagandha 450 mg

Ashwagandha is een adaptogeen kruid dat traditioneel wordt gebruikt om ontspanning te bevorderen en een gezonde reactie op alledaagse stress te ondersteunen. Helpt milde of incidentele angst te verlichten. Ashwagandhawortel kan niet alleen een gezonde reactie op stress bevorderen, maar kan ook de immuunfunctie ondersteunen. Als adaptogeen werkt ashwagandha door het ondersteunen van gezonde cortisolspiegels en het helpen reguleren van het bijniersysteem. Dit brengt op zijn beurt de fysiologische reacties op stressoren in evenwicht en helpt ons ons gemakkelijker aan stress aan te passen. Ashwagandha wordt traditioneel gebruikt om de gezondheid en een lang leven te bevorderen, het lichaam te revitaliseren, de slaap te ondersteunen en het algehele welzijn te verbeteren. Bovendien kan Ashwagandha een indirecte rol spelen in de werking van het immuunsysteem van het lichaam.

Swanson®

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecataloguswinkel in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Ashwagandha, capsulewand: gelatine, rijstmeel, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren.


Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule):


450mh - Ashwagandha (Withania somnifera) wortel



Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag

Inhoud verpakking: 100 capsules

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.