Liposomale vitamine B12 (250 ml) Bekijk groter

Liposomale vitamine B12 (250 ml)

IZL04

Nieuw product

Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Meer details

30,52€

Meer informatie

Liposomale vitamine B12

 

Liposomen zijn kleine lipidemoleculen (bolletjes) die van nature worden gevormd wanneer water in contact komt met lecithine. Liposomen worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen. Wanneer vitamine B12 wordt opgelost in water en gemengd met lecithine, vindt het proces van liposomale inkapseling plaats. Het resultaat is een betere opname van vitamine B12 in het bloed en direct in de celwanden.

Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Het helpt bij het handhaven van een normaal homocysteïnemetabolisme en de productie van rode bloedcellen. Bovendien, vitamine B12  helpt vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen. en voorkomt zenuwbeschadiging. 

 

Lymeherbs

 

 
Voedingssupplement

 

Ingrediënten: gezuiverd water, plantaardige glycerine, fosfolipiden (uit lecithine), vitamine B12.

 

Inhoud in de aanbevolen dagelijkse portie (2 ml): vitamine B12 100 ug - 4000% RWS

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: Neem dagelijks 2 ml na de maaltijd.

 

Nettogewicht: 250 ml

 

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen. Het is het beste om na opening in de koelkast te bewaren.

 

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen