CV Formule 2 (100 ml)
CV Formule 2 (100 ml)
CV Formule 2 (100 ml)
CV Formule 2 (100 ml)

CV Formule 2 (100 ml)

LMM02
€ 17,90
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1
CV1 Formula tinctuur is een hoogwaardig voedingssupplement dat maceraat bevat gemaakt van een mengsel van de volgende kruiden: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola rosea en Astragalus membranaceus .

 

CV2-formule

 

CV1 Formula tinctuur is een hoogwaardig voedingssupplement dat maceraat bevat gemaakt van een mengsel van de volgende kruiden: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola rosea en Astragalus membranaceus . Het preparaat maakt deel uit van de lijn CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Het preparaat wordt aanbevolen voor het versterken van het immuunsysteem tijdens perioden van verhoogde virale infecties.


Lymekruiden

 
Voedingssupplement


Ingrediënten: Cordyceps sinensis, Angelica senensis wortel, Rhodiola  rosea wortel, Astragalus membranaceus wortel , organische alcohol (50%), gedestilleerd water.

Verhouding droog kruid / menstruatie: 1:5

Van 20 g grondstof werd 100 ml tinctuur gemaakt.

Aanbevolen dagelijkse inname: Neem 3 keer per dag 22 druppels.

Netto gewicht: 100 ml

Opslag: Bewaar het product bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overdag de aanbevolen portie voor consumptie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

25 Items
Nieuw
CV Formule 2 (100 ml)
rating 10
2021-02-14
Thierry G.
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.