Kliswortel 50g

Kliswortel 50g

Flos
FLS04
€ 0,98
rating Lees de 3 beoordelingen
Gemiddelde score: 9.7/10 Aantal beoordelingen: 3

Klis heeft sterke schimmelwerende eigenschappen, ook tegen schimmels van het geslacht Candida. Het kruid heeft ook antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

 

Klit

Lat. Bardanea

 

 

Klis heeft sterke schimmelwerende eigenschappen, ook tegen schimmels van het geslacht Candida. Het kruid heeft ook antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Burdock wordt ook gebruikt bij de behandeling van gastro-intestinale rhinitis, ontsteking van de urinewegen en galblaas, evenals bij leverfalen en stofwisselingsstoornissen. Bovendien wordt het ook plaatselijk gebruikt voor de behandeling van acne, steenpuisten, roos en pruritus.

 

Flos ®

 

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" is een van de toonaangevende farmaceutische bedrijven met kruidenprofiel in Polen, opgericht in 1988. Het assortiment omvat onder meer gedroogde kruiden, kruidengeneesmiddelen, voedingssupplementen, kruidencosmetica en medische producten. Het bedrijf voldoet aan de normen van GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) en GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practice).

 

Ingrediënten: Kliswortel (Bardanea redix) gesneden

 

Nettogewicht: 50 gram

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen

Nieuw
Special.
rating 10
2021-01-01
Anonymous
rating 10
2020-10-06
jorge
Bien
rating 9
2020-09-10
Aline
Bon rapport qualité prix mais se serait mieux écrit en anglais sur le paquet

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.