Magnolia schors gesneden (Nuherbs Co.) (453,5 g)

Magnolia schors gesneden (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHC07
€ 29,99
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Magnoliaschors wordt gebruikt bij de behandeling van symptomen van neuroborreliose (verlamming, parese, depressie, angst, acute stress, angst, geheugenproblemen) en symptomen van artritis van Lyme (artrose, artralgie).

 

Magnolia schors

Lat. Magnolia officinalis

Chinese naam: Hou Po

Magnoliaschors wordt gebruikt bij de behandeling van symptomen van neuroborreliose (verlamming, parese, depressie, angst, acute stress, angst, geheugenproblemen) en symptomen van artritis van Lyme (artrose, artralgie). Het remt pro-inflammatoire interleukines, die bijdragen aan ontsteking van het botgewricht en het zenuwstelsel. Magnolia-schors heeft ook sterke anxiolytische en antidepressieve eigenschappen.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. is een toonaangevende Amerikaanse importeur van hoogwaardige, in het laboratorium geteste Chinese kruidenformules, kruiden in bulk, Chinese geneeskunde en andere aangepaste producten. Nuherbs Co. is een van de bekendste Chinese kruidenleveranciers op de Amerikaanse markt. Het bedrijf is actief sinds 1979.

Ingrediënten: Magnolia officinalis schors

Nettogewicht: 453,5 gram

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
rating 10
2021-01-20
a9408703@hotmail.com\r\nVersand erfolgt immer rasch, die Tinkturen sind sehr gut eingepackt, damit es zu keinen Beschädigungen kommt. Ich bin sehr zufrieden und bestelle oft.\r\n

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.