Chia zaden (200 g)

Chia zaden (200 g)

AST03
€ 1,98

Chia-zaden zijn saliezaden van Spaanse Salvia (Lat. Salvia hispanica). Chia-zaden staan bekend om hun uitzonderlijke voedings- en gezondheidsvoordelen.

 

Chia zaden

Chia-zaden zijn saliezaden van Spaanse Salvia (Lat. Salvia hispanica). Chia-zaden staan bekend om hun uitzonderlijke voedings- en gezondheidsvoordelen. Chia-zaden bevatten eiwitten, vetten (omega-3, omega-6-vetzuren) en vezels. Het hoge gehalte aan omega-3-zuren in deze zaden ondersteunt de hersenfunctie, vergemakkelijkt het leren en verbetert het geheugen en de concentratie. Ze bevatten ook veel vezels, die de spijsvertering ondersteunen, de spijsvertering verbeteren en de darmmotiliteit stimuleren. U mag echter geen chiazaad eten als u lijdt aan ontstekingsaandoeningen van de darmen en andere gastro-intestinale aandoeningen. Bovendien bevatten Chia-zaden antioxidanten die de vrije radicalen aanpakken die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. U kunt hele en gemalen zaden toevoegen aan muesli, yoghurt, salades en gebak. Ze kunnen ook worden geweekt in water of sap en worden gebruikt als natuurlijk verdikkingsmiddel voor soepen.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron is een Poolse distributeur van kruidenproducten van hoge kwaliteit. Het bedrijf is al meer dan 15 jaar actief op de Poolse markt. De grondstoffen voor haar producten kwamen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Veel van de kruiden in hun aanbod zijn wildgemaakt.

Ingrediënten:   100% Chia-zaden

Netto gewicht:   200 g

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.