Stephania tetrandra wortel gesneden (500g)

Stephania tetrandra wortel gesneden (500g)

PFC08
€ 46,27
rating Lees de 3 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 3

Stephania tetrandra heeft ontstekingsremmende, decongestivum, pijnstillende, neuroprotectieve en antifibrotische eigenschappen. Het werkt ook ontspannend voor de gladde spieren.

 

Stephania tetrandra wortel

Lat. Stephania tetrandra

  

Stephania tetrandra heeft ontstekingsremmende, decongestivum, pijnstillende, neuroprotectieve en antifibrotische eigenschappen. Het werkt ook ontspannend voor de gladde spieren. Stephania wordt gebruikt bij de behandeling van Bell verlamming en zichtstoornissen veroorzaakt door infectie met de ziekte van Lyme. De plant is een van de belangrijkste kruiden die worden gebruikt bij de behandeling van neuroborreliose.

 

Plum Flower Brand ®

 De producten van het merk Plum Flower® zijn kruiden van hoge kwaliteit, geproduceerd door Mayway Corp.Mayway is een familiebedrijf dat sinds 1969 traditionele Chinese geneeskunde importeert en distribueert. Het bedrijf heeft een certificaat van goede productiepraktijken (GMP) en zijn producten bevatten geen zwavel dioxide dat de kwaliteit van de kruiden beïnvloedt. Producten met een hoge zuiverheid worden onderworpen aan kwaliteitscontrole en laboratoriumtests. Het merk Plum Flower® is een van de merken die worden aanbevolen door Stephen Buhner.

 

Ingrediënten: Stephania tetrandra wortel, gesneden

 

Nettogewicht: 500 gram

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
STEPHANIA TETRANDRA RADICE TAGLIO (500G)
rating 10
2022-01-13
sirio
Ottimo prodotto, lo acquisto regolarmente.
Stephania tetrandra radice taglio
rating 10
2021-08-14
Francesco
Ottimo prodotto, conforme alla descrizione.
Great stuff
rating 10
2020-09-24
Jim F
I ordered this as I intended to make my own tinctures, it is incredibly easy to blend further and I have my tinctures sitting ready for use in a months time now. \r\n\r\nIncredibly good for lyme neurological symptoms, I\'d say it\'s neglected in it\'s use, I am using it as an alternative to japanese knotweed. This has been the missing piece of my puzzle so far.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.