Lactibiane Tolerantie (30 capsules)

Lactibiane Tolerantie (30 capsules)

PileJe
MED05
€ 41,62
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Lactibiane-tolerantie verbetert de bacteriële flora van het maagdarmkanaal en bevordert de behandeling van inflammatoire darmaandoeningen.

 

Lactibiane tolerantie

 

Lactibiane-tolerantie verbetert de bacteriële flora van het maagdarmkanaal en bevordert de behandeling van inflammatoire darmaandoeningen. Bevat een mengsel van melkzuurbacteriestammen van microbiota in een dosis van 10 miljard per capsule: Bifidobacterium lactis LA 303, LA 201 Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum LA 301, LA 302 Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium lactis LA 304.

 

Suppletie met Lactibiane-tolerantie wordt aanbevolen voor:

  • prikkelbare darmsyndroom geassocieerd met diarree of obstipatie,
  • lekkende darmsyndroom-geassocieerde allergieën en gastro-intestinale intolerantie.

 

 

Voedingssupplement ontwikkeld op wetenschappelijke basis.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt alleen producten van natuurlijke oorsprong aan in doseringen die overeenstemmen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt worden door een optimale assimilatie van het maagdarmkanaal.

 

Ingrediënten: Melkzuurbacteriën (cfu 10x1010.), Maïszetmeel (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), vegetarische capsule.

 

Nettogewicht: 16 g - 30 sachets

 

Gebruik: 1 capsule per dag voor een periode van 1 tot 3 maanden. Neem de capsules 's ochtends op een lege maag of een half uur voor de maaltijd in. Het wordt aanbevolen om de therapie te herhalen.

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding.

 

Nieuw
Excelente
rating 10
2022-11-27
Si me pisas canto
El mejor que he tomado.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.