Lactibiane CND 10 (14 capsules) Bekijk groter

Lactibiane CND 10 (30 capsules)

PB22

Nieuw product

Lactibiane Candisis ondersteunt effectief antischimmeltherapie - candidiasis van het maagdarmkanaal en de slijmvliezen. Lactibiane Candisis heeft een specifieke microbiotische stam geconcentreerd op 10 miljard per capsule .: Lactobacillus helveticus candidis LA 401

Meer details

rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal recensies: 1

24,62€

Meer informatie

Lactibiane Candisis 10 M

 

 

Lactibiane Candisis ondersteunt effectief antischimmeltherapie - candidiasis van het maagdarmkanaal en de slijmvliezen. Lactibiane Candisis heeft een specifieke microbiotische stam, geconcentreerd op 10 miljard per capsule .: Lactobacillus helveticus candidis LA 401 en Lactobacillus gasseri LA806.

 

Suppletie met Lactibiane Candisis 10 M wordt aanbevolen bij:

 

  • candidiasis van het maagdarmkanaal.
  • terugkerende infecties, gynaecologisch
  • dysbiose na antibiotische therapie,
  • preventie van terugkerende schimmelinfecties.

 

Voedingssupplement ontwikkeld op wetenschappelijke basis.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt enkel producten van natuurlijke oorsprong aan in doseringen die overeenstemmen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt worden door een optimale assimilatie van het maagdarmkanaal.

 

Ingrediënten: Lactobacillus helveticus LA401 candisis, Lactobacillus gasseri LA806), maïszetmeel (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), capsule van plantaardige oorsprong.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsules): 10x10 9 jtk.

 

Gebruik: 1 of 2 capsules op afstand van de maaltijd doorslikken met een glas water. Moduleren. Suppletieperiode 15-30 dagen

 

Nettogewicht: 14 g - 30 capsules

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding.

 

Beoordelingen

rating