Japans duizendknooppoeder (Nuherbs Co.) (453,5 g)

Japans duizendknooppoeder (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHP03
Out-of-Stock
€ 30,41
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2

Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) stimuleert en moduleert het immuunsysteem. Het kruid heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen. De werkzame stoffen van Polygonum cuspidatum passeren de bloed-hersenbarrière en beïnvloeden het centrale zenuwstelsel waar ze werken tegen de Borrelia-bacterie.

 

Japanse duizendknoop

Lat. Polygonum cuspidatum

Chinese naam: Hu Zhang

 

Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) stimuleert en moduleert het immuunsysteem. Het kruid heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen. De werkzame stoffen van Polygonum cuspidatum passeren de bloed-hersenbarrière en beïnvloeden het centrale zenuwstelsel waar ze werken tegen de Borrelia-bacterie. Het kruid beschermt de hersenen specifiek tegen ontstekingsschade, microbiële endotoxinen en bacteriële infecties. Japanse duizendknoop wordt onder meer gebruikt bij de behandeling van neuroborreliose.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. is een toonaangevende Amerikaanse importeur van hoogwaardige, in het laboratorium geteste Chinese kruidenformules, kruiden in bulk, Chinese geneeskunde en andere aangepaste producten. Nuherbs Co. is een van de bekendste Chinese kruidenleveranciers op de Amerikaanse markt. Het bedrijf is actief sinds 1979.

Ingrediënten: Polygonum cuspidatum-wortel (wortelstok), poeder

Nettogewicht: 453,5 gram

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
rating 10
2021-02-06
dagmariana
rating 10
2020-12-09
Karl

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.