Stephania tetrandra wortelpoeder (500g)

Stephania tetrandra wortelpoeder (500g)

PFP09
Laatste items in voorraad
€ 46,27

Stephania tetrandra heeft ontstekingsremmende, decongestivum, pijnstillende, neuroprotectieve en antifibrotische eigenschappen.

 

Stephania tetrandra wortel

Lat. Stephania tetrandra

  

Stephania tetrandra heeft ontstekingsremmende, decongestivum, pijnstillende, neuroprotectieve en antifibrotische eigenschappen. Het werkt ook ontspannend voor de gladde spieren. Stephania wordt gebruikt bij de behandeling van Bell verlamming en zichtstoornissen veroorzaakt door infectie met de ziekte van Lyme. De plant is een van de belangrijkste kruiden die worden gebruikt bij de behandeling van neuroborreliose.

 Plum Flower Brand ®

De producten van het merk Plum Flower® zijn kruiden van hoge kwaliteit, geproduceerd door Mayway Corp.Mayway is een familiebedrijf dat sinds 1969 traditionele Chinese geneeskunde importeert en distribueert. Het bedrijf heeft een certificaat van goede productiepraktijken (GMP) en zijn producten bevatten geen zwavel dioxide dat de kwaliteit van de kruiden beïnvloedt. Producten met een hoge zuiverheid worden onderworpen aan kwaliteitscontrole en laboratoriumtests. Het merk Plum Flower® is een van de merken die worden aanbevolen door Stephen Buhner.

 

Ingrediënten: Stephania tetrandra wortel, poeder

 

Nettogewicht: 500 gram

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.