Sarsaparilla (Smilax), poeder (500 g)

Sarsaparilla (Smilax), poeder (500 g)

PFP07
Out-of-Stock
€ 27,67
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2

Sarsaparilla (Smilax) heeft het vermogen om endotoxinen in het bloed te binden, die vrijkomen bij de dode spirocheten en andere co-infecties.Gemeenschappelijke naam: Smilax glabra , Chinaroot, tufuling, sarsaparilla

 

Sarsaparilla / Smilax

Lat. Smilax glabra

Chinese naam: Tu Fu Ling

 

 

Sarsaparilla (Smilax) heeft het vermogen om endotoxinen in het bloed te binden, die vrijkomen bij de dode spirocheten en andere co-infecties. Vanwege deze eigenschap wordt het kruid gebruikt om de sterkte van de Herxheimer-reactie te verminderen. Sarsaparilla verhoogt ook de biologische beschikbaarheid van andere kruiden en medicijnen en werkt als een antioxidant. Bovendien heeft het kruid antireumatische en pijnstillende eigenschappen en vermindert het de staat van vermoeidheid.

 

Plum Flower Brand ®

 

De producten van het merk Plum Flower® zijn kruiden van hoge kwaliteit, geproduceerd door Mayway Corp.Mayway is een familiebedrijf dat sinds 1969 traditionele Chinese geneeskunde importeert en distribueert. Het bedrijf heeft een certificaat van goede productiepraktijken (GMP) en zijn producten bevatten geen zwavel dioxide dat de kwaliteit van de kruiden beïnvloedt. Producten met een hoge zuiverheid worden onderworpen aan kwaliteitscontrole en laboratoriumtests. Het merk Plum Flower® is een van de merken die worden aanbevolen door Stephen Buhner.

 

Ingrediënten: Smilax glabra wortelpoeder

 

Nettogewicht: 500 gram

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

 

Nieuw
Sarsaparilla
rating 10
2022-03-26
Mariana
Very good
rating 10
2021-05-04
Beata

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.