Smeerwortel- en ijzerkruidolie (100 ml)

Smeerwortel- en ijzerkruidolie (100 ml)

AST11
€ 2,92
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 2

Smeerwortel- en ijzerkruidolie (Shepard's Tea) wordt in de geneeskunde al eeuwenlang gebruikt, voornamelijk bij problemen met botweefsel. Het ondersteunt effectief de behandeling van aandoeningen van de wervelkolom, het iliacale gewricht, de knie, reumatische pijn en ischias.

 

Smeerwortel en ijzerkruidolie

Smeerwortel- en ijzerkruidolie (Shepard's Tea) wordt in de geneeskunde al eeuwenlang gebruikt, voornamelijk bij problemen met botweefsel. Het ondersteunt effectief de behandeling van aandoeningen van de wervelkolom, het iliacale gewricht, de knie, reumatische pijn en ischias. Smeerwortel- en ijzerkruidolie kan worden aangebracht bij breuken, ontwrichtingen en kneuzingen. Het is onvervangbaar bij ontsteking van de pees en tromboflebitis. Smeerwortel- en ijzerkruidolie bevat onder andere allantoïne, dat de regeneratie van de weefsels en auxines stimuleert - een hormoon dat gemakkelijk nieuw weefsel aanmaakt en wonden snel geneest. Het bevat ook tannines, slijm en polyfenolen.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron is een Poolse distributeur van kruidenproducten van hoge kwaliteit. Het bedrijf is al meer dan 15 jaar actief op de Poolse markt. De grondstoffen voor haar producten kwamen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Veel van de kruiden in hun aanbod zijn wildgemaakt.

Ingrediënten:   70% Symphytum officinale olie, 30% Sideritis olie, allantoïne (tot 4,7%), plantaardige lijm (ongeveer 29%), fenolische zuren (rozemarijnzuur), pyrolyse-alkaloïden (0,02 tot 0,7%), tannines, vitamine C, K, B1, B2, B6, A, E, P van natuurlijke oorsprong, foliumzuur, flavonen, flavonoïden van natuurlijke oorsprong.

Netto gewicht:   100 ml

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
Comfrey and ironwort oil
rating 10
2021-10-26
Diana
The best product ever.It worth it
Olejek cudo
rating 10
2020-08-31
Ola
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.