Cordyceps militaris 100 g

Cordyceps militaris 100 g

NVT05
Out-of-Stock
€ 16,65
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Cordyceps heeft immunomodulerende, ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.Gemeenschappelijke naam: catterpillar fungus, deer fungus, summer grass, winterworm

 

Cordyceps militaris BIO

Cordyceps wordt gebruikt bij de behandeling van co-infecties met Bartonella en Mycoplasma. Het heeft immunomodulerende, ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Cordyceps beschermt en versterkt ook het zenuwstelsel, het ademhalingssysteem, de lever, de nieren en het hart. Het supplement wordt voornamelijk gebruikt bij de behandeling van aandoeningen van het immuunsysteem.

Natvita

NAT Sp. z oo is een bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige voeding en natuurlijke voedingssupplementen onder het merk NatVita. NatVita-producten zijn afkomstig van biologische landbouw van over de hele wereld. De aangeboden producten zijn gemarkeerd met het BIO-certificaat en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen als gevolg van natuurlijke oorsprong.

Ingrediënten: 100% Cordyceps militaris

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: Meng 1-2 theelepels poeder in een glas met water. Een keer per dag gebruiken.

 Nettogewicht: 100 gram


Bewaring:
Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
rating 10
2021-09-24
Tsveta

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.