Japans duizendknooppoeder (Nuherbs Co.) (453,5 g) nuherbs Co. - 1 Bekijk groter

Japans duizendknooppoeder (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHP03

Nieuw product

Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) stimuleert en moduleert het immuunsysteem. Het kruid heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen. De werkzame stoffen van Polygonum cuspidatum passeren de bloed-hersenbarrière en beïnvloeden het centrale zenuwstelsel waar ze werken tegen de Borrelia-bacterie.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

30,41€

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
3 3% Tot 2,74€
5 5% Tot 7,60€
10 10% Tot 30,41€

Meer informatie

Japanse duizendknoop

Lat. Polygonum cuspidatum

Chinese naam: Hu Zhang

 

Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) stimuleert en moduleert het immuunsysteem. Het kruid heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen. De werkzame stoffen van Polygonum cuspidatum passeren de bloed-hersenbarrière en beïnvloeden het centrale zenuwstelsel waar ze werken tegen de Borrelia-bacterie. Het kruid beschermt de hersenen specifiek tegen ontstekingsschade, microbiële endotoxinen en bacteriële infecties. Japanse duizendknoop wordt onder meer gebruikt bij de behandeling van neuroborreliose.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co. is een toonaangevende Amerikaanse importeur van hoogwaardige, in het laboratorium geteste Chinese kruidenformules, kruiden in bulk, Chinese geneeskunde en andere aangepaste producten. Nuherbs Co. is een van de bekendste Chinese kruidenleveranciers op de Amerikaanse markt. Het bedrijf is actief sinds 1979.

Ingrediënten: Polygonum cuspidatum-wortel (wortelstok), poeder

Nettogewicht: 453,5 gram

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten