Salvia miltiorrhiza, gesneden (500g)

Kinesisk Salvie (Salvia miltiorrhiza), gesneden (500g)

PFC07
€ 27,67
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Kinesisk Salvie (Salvia miltiorrhiza) heeft antimicrobiële eigenschappen tegen Babesia en Ehrlichia. De plant heeft een beschermend en versterkend effect op de lever, milt, longen, hart en botten.

 

Kinesisk Salvie

Lat. Salvia miltiorrhiza

Chinese naam: Dan Shen

Salvia miltiorrhiza, Red Root

  

Kinesisk Salvie Salvia miltiorrhiza heeft antimicrobiële eigenschappen tegen Babesia en Ehrlichia. De plant heeft een beschermend en versterkend effect op de lever, milt, longen, hart en botten. Bovendien versterkt Salvia het immuunsysteem en heeft het neuroprotectieve eigenschappen.

  

Plum Flower Brand ®

 De producten van het merk Plum Flower® zijn kruiden van hoge kwaliteit, geproduceerd door Mayway Corp.Mayway is een familiebedrijf dat sinds 1969 traditionele Chinese geneeskunde importeert en distribueert. Het bedrijf heeft een certificaat van goede productiepraktijken (GMP) en zijn producten bevatten geen zwavel dioxide dat de kwaliteit van de kruiden beïnvloedt. Producten met een hoge zuiverheid worden onderworpen aan kwaliteitscontrole en laboratoriumtests. Het merk Plum Flower® is een van de merken die worden aanbevolen door Stephen Buhner.

 

Ingrediënten: Kinesisk Salvie Salvia miltiorrhiza, wortel gesneden

 

Nettogewicht: 500 gram

 Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Nieuw
Perfect!
rating 10
2022-01-06
Raluca
Salvia is now becoming a tincture.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.