L-arginine 500 mg, 250 capsules. Bekijk groter

L-arginine 500 mg, 250 capsules.

NOW10

Nieuw product

L-Arginine is een stof waarvan een tekort kan leiden tot een onbalans in het menselijk lichaam.

Meer details

16,22€

Meer informatie

L-arginine

 

L-Arginine is een stof waarvan een tekort kan leiden tot een onbalans in het menselijk lichaam. De niveaus kunnen dalen tijdens infecties van Babesia en Bartonella. L-arginine is een zeer belangrijk aminozuur omdat het nodig is voor de replicatie en deling van cellen, bescherming van de endotheliale integriteit, de genezing van wonden, een gezonde immuunfunctie en een goede hormoonactiviteit. Het aminozuur beschermt de botten en helpt de microbiële schade eraan te herstellen. Het vermindert ook de tijd die nodig is om wonden te genezen.

 

Nu Foods ®

Now Foods ® is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen. Het bedrijf is actief sinds 1948 en is een van de marktleiders. De producten van Now Foods ® worden geproduceerd volgens de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP).

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: L-Arginine, Gelatine (capsule), magnesiumstearaat (plantaardige bron) en silica.

 

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 capsules): L-Arginine - 1000 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (volwassenen): Neem indien nodig tweemaal daags 2 capsules. Neem tussen de maaltijden of voor het slapengaan in met een koolhydraatdrank om de opname te vergemakkelijken.

 

 

Nettogewicht: 250 capsules

 

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

 

Reviews