Acetyl L-Carnitine (500 mg) 60 vegetarische capsules

MNN03

Nieuw product

L-carnitine is een natuurlijke voedingsstof die een derivaat is van BT-vitamine, het is essentieel voor de goede werking van het zenuwstelsel en het spierstelsel.

Meer details

11,63€

Meer informatie

Alcar Acetyl L-Carnitine


L-carnitine is een natuurlijke voedingsstof die een derivaat is van BT-vitamine, het is essentieel voor de goede werking van het zenuwstelsel en het spierstelsel. Acetyl-L-carnitine stimuleert cellen om een neurotransmitter te produceren - dopamine, en versterkt de activiteit ervan. Een zeer belangrijke functie van L-carnitine is het transport van vetzuren naar de mitochondriën of de energiecentra van ons lichaam. Een ander belangrijk aspect van de activiteit van L-carnitine zijn de neuroprotectieve eigenschappen. Aangenomen wordt dat L-carnitine een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van zenuwcellen, waaronder hersencellen, tegen veel ongunstige factoren.

 

Mind Nutrition Ltd.

Mind Nutrition loopt al meer dan negen jaar voorop bij het ontwikkelen van effectieve, natuurlijke nootropische stapels en supplementen in het VK. Onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria worden gebruikt om al onze ingrediënten te verifiëren door de zuiverheid, het gehalte aan zware metalen en verontreinigingen te beoordelen.

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Acetyl L-Carnitine, pullulan (capsule).

 

Dit product is vrij van conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Geen toegevoegd zout of suiker. GGO-vrij.

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Acetyl L-Carnitine - 500 mg

 

Gebruik: 1 capsule (500 mg) 1 - 3 keer per dag innemen

 

Nettogewicht: 60 vegetarische capsules

  

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

 

Reviews