CV Formule 3 (100 ml)

LMM03

Nieuw product

CV3 Formula tinctuur is een hoogwaardig voedingssupplement dat maceraat bevat gemaakt van een mengsel van de volgende kruiden Salvia miltiorrhiza, Gallium aparine en Bidens pilosa .

Meer details

15,25€

Meer informatie

CV3-formule

CV3 Formula tinctuur is een hoogwaardig voedingssupplement dat maceraat bevat gemaakt van een mengsel van de volgende kruiden Salvia miltiorrhiza, Gallium aparine en Bidens pilosa . De voorbereiding is onderdeel van de CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula line. Het preparaat wordt aanbevolen voor celbescherming, ter ondersteuning van de goede werking van het lymfestelsel, het verminderen van ontstekingen en het versterken van de immuniteit tijdens perioden van verhoogde virale infecties.


Lymeherbs

 
Voedingssupplement


Ingrediënten:   Salvia miltiorrhiza-wortel, Gallium aparine-kruid, Bidens pilosa-blad , biologische alcohol (50%), gedestilleerd water.

Verhouding droge kruiden / menstruatie: 1: 5

100 ml tinctuur werd gemaakt van 20 g grondstof.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   Neem 3 keer per dag 22 druppels.

Nettogewicht: 100 ml

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

rating 10
jeszcze nie użyłam