Burbur Nutramedix 30ml Nutramedix - 1 Bekijk groter

Burbur Nutramedix 30ml

CWD13-30

Nieuw product

Burbur, de Peruaanse kruidenbladeren, worden al jaren gebruikt in afkooksels en infusen.

Meer details

20,40€

Meer informatie

Burbur Detox

Burbur, de Peruaanse kruidenbladeren, worden al jaren gebruikt in afkooksels en infusen. De plant komt oorspronkelijk uit de centrale Andes en groeit in het wild in Midden- en Zuid-Amerika. In Mexico is het bekend onder de naam Amor-seco, en in Venezuela heet het Pega-Pega.

Van Burbur-blad is bekend dat het flavonoïden, alkaloïden, sojaaponinen en een actieve stof genaamd Astragalin bevat - die ook wordt aangetroffen in het bekende kruid Astragalus.Nutramedix ®

Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Voedingssupplement


Ingrediënten: Desmodium molliculum bladextract, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik: Goed schudden voor elk gebruik. Doe 10 druppels in 1,2dl water en wacht een minuut voordat je het drinkt. Mag meerdere keren per dag worden ingenomen, indien nodig of zoals voorgeschreven door uw arts.


Nettogewicht: 30 ml

Bewaring: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten