Burbur Nutramedix 30ml

Burbur Nutramedix 30ml

CWD13-30
€ 23,02
rating Lees de 3 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 3

Burbur, de Peruaanse kruidenbladeren, worden al jaren gebruikt in afkooksels en infusen.

 

Burbur Detox

Burbur, de Peruaanse kruidenbladeren, worden al jaren gebruikt in afkooksels en infusen. De plant komt oorspronkelijk uit de centrale Andes en groeit in het wild in Midden- en Zuid-Amerika. In Mexico is het bekend onder de naam Amor-seco, en in Venezuela heet het Pega-Pega.

Van Burbur-blad is bekend dat het flavonoïden, alkaloïden, sojaaponinen en een actieve stof genaamd Astragalin bevat - die ook wordt aangetroffen in het bekende kruid Astragalus.Nutramedix ®

Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Voedingssupplement


Ingrediënten: Desmodium molliculum bladextract, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik: Goed schudden voor elk gebruik. Doe 10 druppels in 1,2dl water en wacht een minuut voordat je het drinkt. Mag meerdere keren per dag worden ingenomen, indien nodig of zoals voorgeschreven door uw arts.


Nettogewicht: 30 ml

Bewaring: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw
Good
rating 10
2022-07-20
Alina Jura
It kept herx reactions under control!
Très bon produit
rating 10
2022-07-02
Karine B.
Rien à dire sur la qualité et cela avec un prix plus intéressant que partout ailleurs.
Merci
rating 10
2021-05-10
Rob S

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.