Nutramedix Takuna 60 ml Nutramedix - 1 Bekijk groter

Nutramedix Takuna 60 ml

CWD32-60

Nieuw product

Takuna Microbial Defense is een extract van de schors van de Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense heeft een zeer sterke antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het extract is effectief in het bijzonder tegen de virussen Epstein Barr, Cytomegalovirus en Herpes zoster.

Meer details

48,62€

Meer informatie

Takuna Microbial DefenseTakuna Microbial Defense is een extract van de schors van de Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense heeft een zeer sterke antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het extract is effectief in het bijzonder tegen de virussen Epstein Barr, Cytomegalovirus en Herpes zoster. Takuna vertoont ook schimmeldodende eigenschappen. Het verzwakt de begeleidende symptomen van de infectie. Takuna Microbial is opgenomen in Cowden Support Program en moet worden gebruikt in combinatie met andere producten van Cowden Protocol.

Voedingssupplement


Nutramedix ®
Nutramedix is een Amerikaanse producent van voedingssupplementen, die werkzaam is op de AMERIKAANSE markt sinds 1993. Het produceert een hoge kwaliteit bioactieve plantaardige extracten gebaseerd op gepatenteerde extractie methode. Nutramedix de producten worden gekenmerkt door een hoge sterkte en een breed spectrum van activiteiten.


Ingrediënten: Cecropia strigosa bark extract, mineraalwater en ethanol (20-24)%.

Gebruik: Giet 1-30 druppels in 120ml water en wacht een minuut voor het drinken. Beginnen met 1 druppel 2 keer per dag (30 min voor de maaltijd) en de dosering geleidelijk wordt verhoogd. Schud de fles vóór gebruik.

Netto gewicht: 60 ml

Opslag: Bewaren op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten het bereik van kleine kinderen.

Let op: niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. Niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten