Bijnierondersteuning NutraMedix 30ml Nutramedix - 1 Bekijk groter

Bijnierondersteuning NutraMedix 30ml

CWD12-30

Nieuw product

Adrednal Support is een extract van Astragalus, Rhodiola, Ginseng en Schisandra.

Meer details

20,40€

Meer informatie

Bijnier ondersteuningAdrednal Support is een extract van Astragalus, Rhodiola, Ginseng en Schisandra. Deze blend bevat vier adaptogene kruiden voor ondersteuning van de bijnieren en een sterk biologisch beschikbare vloeistof voor een betere opname. Het unieke verbeteringsproces van Nutramedix optimaliseert het hele kruid voor een krachtigere breedspectrumconcentratie.

Voedingssupplement


Nutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Ingrediënten: Astragalus, Rhodiola, Ginseng en Schisandra-extract, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik: Doe 20 druppels in 4 oz. van water en wacht een minuut alvorens te drinken. Neem tweemaal daags (10 min. Voor het ontbijt of de lunch) of zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Voor elk gebruik goed schudden.

Nettogewicht: 30 ml

Bewaring: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten