Samento Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Bekijk groter

Samento Nutramedix 30 ml

CWD06-30

Nieuw product

Samento Microbial Defense is een effectieve immunomodulator. Het heeft een breed spectrum aan antibacteriële, schimmelwerende, antivirale en antiparasitaire eigenschappen. Samento is effectief tegen Borelia burgdorferi en andere stammen van Borrelia, evenals tegen andere door teken overgedragen infecties.

Meer details

34,82€

Meer informatie

Samento Microbial DefenseSamento Microbial Defense is een effectieve immunomodulator. Het heeft een breed spectrum aan antibacteriële, schimmelwerende, antivirale en antiparasitaire eigenschappen. Samento is effectief tegen Borelia burgdorferi en andere stammen van Borrelia, evenals tegen andere door teken overgedragen infecties.   Samento kan worden gebruikt bij de behandeling van auto-immuunziekten.   Samento Microbial Defense   is opgenomen in het Cowden-ondersteuningsprogramma en moet worden gebruikt in combinatie met andere producten uit het Cowden-protocol.Voedingssupplement


Nutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Ingrediënten:   Uncaria tomentosa schors extract (TAO vrij Uncaria tomentosa), mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Gebruik:   Giet 1-30 druppels in 120 ml water en wacht een minuut met drinken. Begin met 1 druppel 2 keer per dag (30 min voor de maaltijd) en verhoog geleidelijk de inname. Schud de fles voor gebruik.

Netto gewicht:   30 ml

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten