Mora Microbial Defense Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Bekijk groter

Mora Microbial Defense Nutramedix 30 ml

CWD05-30

Nieuw product

Mora Microbial Defense is een formule van drie plantenextracten: gewone garens (Latijnse Achillea millefolium), Capirona (Latijnse Calycophyllum sp.) En Blackberry.

Meer details

28,64€

Meer informatie

Mora Microbial Defense

Mora Microbial Defense is een formule van drie plantenextracten - Duizendblad (Latijnse Achillea millefolium), Capirona (Latijnse Calycophyllum sp.) En Blackberry.VoedingssupplementNutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Ingrediënten:   extract van bramenbladeren, extract van duizendbladbloem, extract van Calycophyllum-schors, mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ::   Giet 1-30 druppels (tot 1,5 ml) in 120 ml water en wacht een minuut voordat u het drinkt.   Begin met 1 druppel 2 keer per dag (30 min voor de maaltijd) en verhoog geleidelijk de inname.   Schud de fles voor gebruik.

Netto gewicht:   30 ml

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten