Magnesiummalaat Nutramedix 120 capsules Nutramedix - 1 Bekijk groter

Magnesiummalaat Nutramedix 120 capsules

CWD52-C

Nieuw product

Magnesiummalaat is een zeer goed door het lichaam opgenomen vorm van magnesium. Magnesium is een essentieel mineraal voor het organisme en de meeste chronisch zieke mensen hebben een magnesiumtekort.

Meer details

18,54€

Meer informatie

MagnesiummalaatMagnesiummalaat is een zeer goed door het lichaam opgenomen vorm van magnesium. Magnesium is een essentieel mineraal voor het organisme en de meeste chronisch zieke mensen hebben een magnesiumtekort. Ongeveer vijftig procent van de metabole enzymen die uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de productie van ATP-energie voor een goede celfunctie, heeft magnesium als cofactor nodig. Magnesium is essentieel voor het behoud van een normaal hartritme, bloeddruk, zenuw- en hersenfunctie, correcte contractie en dilatatie van skeletspieren, gladde spieren in darmen, galblaas, pancreaskanaal etc.

VoedingssupplementNutramedix ®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.

Ingrediënten:   Magnesium (gepatenteerde formule Albion® d-magnesiummalaat) 200 mg, vegetarische capsule (hypromellose en water), magnesiumstearaat van plantaardige oorsprong

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (4 capsules):   Magnesium (gepatenteerde formule Albion® d-magnesiummalaat) - 800 mg

Gebruik:   2 capsules, 2 keer per dag (voor de maaltijd).

Netto gewicht:   120 capsules

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Filter beoordelingen
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Reset

Klik hier om een recensie achter te laten

rating 10
Brill
Magic
rating 10
Very good form
Good absorbable form