Cumanda Nutramedix 30 ml

CWD02-30

Nieuw product

Cumanda Microbial Defense is een extract van de schors van de Campsiandra angustifolia-boom die voorkomt in het Amazonegebied.

Meer details

28,64€

Meer informatie

Cumanda Microbial Defense


Cumanda Microbial Defense is een extract van de schors van de Campsiandra angustifolia-boom die voorkomt in het Amazonewoud van Zuid-Amerika.Nutramedix ®

Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.

Voedingssupplement


Ingrediënten:   Extract van cumandaschors (Campsiandra angustifolia), mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   1-30 druppels (tot 1,5 ml) lossen op in 120 ml water en wacht een minuut voordat je gaat drinken. Begin met 2x daags 1 druppel (30 min voor het eten) en verhoog geleidelijk de dosis. Schudden voor gebruik.

Netto gewicht:   30 ml

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten