Cumanda Nutramedix 30 ml
Cumanda Nutramedix 30 ml
Cumanda Nutramedix 30 ml
Cumanda Nutramedix 30 ml

Cumanda Nutramedix 30 ml

CWD02-30
€ 28,64

Cumanda Microbial Defense is een extract van de schors van de Campsiandra angustifolia-boom die voorkomt in het Amazonegebied.

 

Cumanda Microbial Defense


Cumanda Microbial Defense is een extract van de schors van de Campsiandra angustifolia-boom die voorkomt in het Amazonewoud van Zuid-Amerika.Nutramedix ®

Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.

Voedingssupplement


Ingrediënten:   Extract van cumandaschors (Campsiandra angustifolia), mineraalwater, ethanol (20-24)%.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   1-30 druppels (tot 1,5 ml) lossen op in 120 ml water en wacht een minuut voordat je gaat drinken. Begin met 2x daags 1 druppel (30 min voor het eten) en verhoog geleidelijk de dosis. Schudden voor gebruik.

Netto gewicht:   30 ml

Opslag:   Bewaar op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Voorzichtigheid:   Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.