GlucoMedix 60 ml Bekijk groter

GlucoMedix 60 ml

CWD36-60

Nieuw product

Deze synergetische mix combineert twee van onze favoriete kruiden, Stevia en Samento, om ondersteuning en balans voor meerdere systemen te bevorderen.

Meer details

43,06€

Meer informatie

GlucoMedixDeze synergetische mix combineert twee van onze favoriete kruiden, Stevia en Samento, om ondersteuning en balans voor meerdere systemen te bevorderen. Ondersteun uw gezonde glucosespiegels met een harmonieuze mix die uw lichaam kan helpen zijn belangrijkste systemen zelf te reguleren.

Voedingssupplement


Nutramedix®
Nutramedix is ​​een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1993 actief is op de Amerikaanse markt. Het produceert hoogwaardige bioactieve plantenextracten op basis van gepatenteerde extractiemethode. De producten van Nutramedix worden gekenmerkt door een hoge potentie en een breed spectrum aan activiteiten.


Ingrediënten: gepatenteerde melange: extract van stevia-blad en extract van Uncaria tomentosa-schors 3 ml
overige ingrediënten: mineraalwater, ethanol (20-24%)

Gebruik: Voor incidentele ondersteuning, 30 minuten voor de maaltijd innemen. Voor matige ondersteuning, neem tweemaal daags 30 druppels. Voor maximale ondersteuning, neem tweemaal daags 60 druppels. De dosering kan ook worden voorgeschreven door uw zorgverlener. Als u glucoseverlagende medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts voordat u deze inneemt.

Netto gewicht: 60 ml

Opslag: Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

Beoordelingen

Klik hier om een recensie achter te laten