Nieuw Chronobiane LP 1,9 mg Bekijk groter

Melatonine Chronobiane LP 1,9 mg

PB25

Nieuw product

Chronobiane LP 1,9 mg is een voedingssupplement in de vorm van tabletten met verlengde afgifte op basis van melatonine.

Meer details

15,25€

Meer informatie

Chronobiane LP 1,9 mg


Chronobiane LP 1,9 mg is een voedingssupplement in de vorm van tabletten met verlengde afgifte op basis van melatonine.

Een van de basiscomponenten van het slaapmechanisme is melatonine, een hormoon dat van nature door de pijnappelklier in het donker wordt aangemaakt. Door melatonine af te geven, laat de pijnappelklier de hersenen weten dat het donker is en dat het een goed moment is om te slapen.

Melatoninesynthese begint bij afwezigheid van licht en piekt tussen 2 en 4 uur 's ochtends, en neemt vervolgens af in de tweede helft van de nacht om zich voor te bereiden op het wakker worden. Bij sommige mensen werkt dit bericht niet meer goed, waardoor het moeilijk is om in slaap te vallen of de slaaptijd te vertragen.

"Hersynchronisatie" kan worden bereikt door het melatoninegehalte te verhogen met Chronobiane LP 1,9 mg, dat melatonine met vertraagde afgifte bevat, dat helpt om de tijd dat u in slaap valt te verkorten en voorkomt dat u uit de slaap ontwaakt.

Aanbevolen voor suppletie bij:

• 's nachts wakker worden,

• moeilijk in slaap vallen.

 

PiLeJe

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt enkel producten van natuurlijke oorsprong aan in doses die overeenstemmen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt worden door een optimale assimilatie van het maagdarmkanaal.

Voedingssupplementen

 

Ingrediënten: melatonine, bamboepoeder Bambusa arundinacea (extract), baobabpoeder Adansonia digitata (pulp), verdikkingsmiddelen: natriumalginaat en vernet natriumcarboxymethylcellulose, vulstoffen: calciumfosfaten en microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, kleurstoffen en appels:, bevat citroen en saffloer.

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 tablet) : melatonine - 1,9 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 

Neem 1 tablet per dag met een glas water, voor het beste effect een uur voor het slapen gaan.

 

Nettogewicht: 60 tabletten

 

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) voor een gevarieerde voeding. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en / of vrouwen die borstvoeding geven en mensen met stemmings-, gedrags- of persoonlijkheidsstoornissen. Vraag uw arts of apotheker om advies in combinatie met medicamenteuze behandeling.

 

 

 

Beoordelingen