Nieuw Chronobiane Immediat-spray Bekijk groter

Chronobiane Immediat-spray

PB24

Nieuw product

Chronobiane Immédiat is een voedingssupplement in de vorm van een spray op basis van melatonine en meidoornextract.

Meer details

13,68€

Meer informatie

Chronobiane Immédiat

 

Chronobiane Immédiat is een voedingssupplement in de vorm van een spray op basis van melatonine en meidoornextract. Melatonine helpt de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten en verzacht de effecten van jetlag. Meidoorn beschermt het hart, reguleert de bloeddruk en wordt ook aanbevolen bij overmatige prikkelbaarheid, prikkelbaarheid of slapeloosheid. De sublinguale vorm van de spray zorgt ervoor dat melatonine meer biologisch beschikbaar is en sneller werkt.

Aanbevolen voor suppletie bij:

• moeilijk in slaap vallen,

• verzachting van de effecten van jetlag,

• 's nachts wakker worden om u te helpen weer in slaap te vallen.

 

PiLeJe

Groupe PiLeJe is een Frans bedrijf, opgericht in 1991. PiLeJe biedt enkel producten van natuurlijke oorsprong aan in doses die overeenstemmen met de dagelijkse behoeften van het menselijk lichaam en gekenmerkt worden door een optimale assimilatie van het maagdarmkanaal.

Voedingssupplementen

 

Ingrediënten: melatonine, meidoorn extract Crataegus monogyna (bloeiwijze toppen), water, glycerine, alcohol, conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat, zuurteregelaar: citroenzuur.

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 verstuivingen) : melatonine - 1 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 

Als u moeilijk in slaap valt: 2 verstuivingen. Het gunstige effect wordt verkregen door 1 mg melatonine voor het slapengaan te consumeren. Bij langdurig gebruik gedurende enkele maanden wordt medisch advies aanbevolen.

Bij vermoeidheid door het tijdsverschil: 1 tot 2 verstuivingen. Het gunstige effect wordt verkregen door op de eerste reisdag en in de dagen na aankomst op de bestemming (4 tot 8 dagen) ten minste 0,5 mg in te nemen vlak voor het slapengaan.

Goed schudden voor gebruik.

 

Nettogewicht: 20 ml

 

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) voor een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mensen die lijden aan inflammatoire of auto-immuunziekten, epileptici, astmapatiënten en mensen met stemmings-, gedrags- of persoonlijkheidsstoornissen. Vraag uw arts of apotheker om advies in combinatie met medicamenteuze behandeling

 

Beoordelingen