Ashwagandha Bio 360 mg, 100 capsules

Ashwagandha Bio 360 mg, 100 capsules

NVT01
€ 7,67
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Ashwagandha verbetert de functie van het centrale zenuwstelsel. Het versterkt ook het immuunsysteem en werkt als antidepressivum.

 
Ashwagandha
lat. Withania Somnifera

 

Ashwagandha verbetert de functie van het centrale zenuwstelsel. Het versterkt ook het immuunsysteem en werkt als antidepressivum. Het kruid wordt beschouwd als een uitstekende stemmingsstabilisator. Bovendien zorgt Ashwagandha voor een goede voeding van de weefsels, vooral spieren en botten, ondersteunt het de goede werking van de endocriene klieren en het voortplantingssysteem.

 

Natvita

NAT Sp. z oo is een bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige voeding en natuurlijke voedingssupplementen onder het merk NatVita. NatVita-producten zijn afkomstig van biologische landbouw uit de hele wereld. De aangeboden producten zijn gemarkeerd met het BIO-certificaat en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen als gevolg van natuurlijke oorsprong.

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Bio ashwagandha (Withania somnifera), gemalen wortel, geleermiddel: hypromellose (capsule).

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (5 capsules): Ashwagandha - 1800 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 3-5 capsules per dag.

 

Nettogewicht: 36 g - 100 capsulesBewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

 

Nieuw
Very good
rating 10
2023-08-12
Dentdelion
Good product

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.