Quercetine 500TM 500 mg, 200 capsules Bekijk groter

Quercetine 500TM 500 mg, 200 capsules

JARR04

Nieuw product

Quercetine behoort tot de flavonoïdengroep. Het helpt bij het afsluiten van de bloedvaten en het verminderen van hun permeabiliteit. Quercetine heeft ook een antihistamine-effect. Het verzacht de effecten van bestraling en vermindert vermoeidheid en stress.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

49,12€

Meer informatie

Quercetine

Quercetine behoort tot de flavonoïdengroep. Het helpt bij het afsluiten van de bloedvaten en het verminderen van hun permeabiliteit. Quercetine heeft ook een antihistamine-effect. Het verzacht de effecten van bestraling en vermindert vermoeidheid en stress. Quercetine is betrokken bij de regulatie van veel cellulaire processen, zoals celproliferatie en dood. Bovendien heeft quercetine een beschermend effect op vitamine C en E, waardoor ascorbaatoxidatie wordt voorkomen.

Jarrow Formulas

Jarrow Formulas is een Amerikaanse producent van voedingssupplementen die sinds 1977 actief is op de Amerikaanse markt. De complete lijn van voedingsproducten van het bedrijf omvat vitamines, mineralen, probiotica, gestandaardiseerde kruidenconcentraten, aminozuren, enzymen en enterale voedingsproducten.

Voedingssupplement

Ingrediënten: quercetine, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, gelatine

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Quercetine - 500 mg

Geen tarwe, geen gluten, geen soja, geen zuivelproducten, geen eieren, geen vis / schaaldieren, geen noten.

Vrij van GMO

Geschikt voor vegetariërs / veganisten

Gebruiksadvies: 1 capsule per dag bij een maaltijd

Nettogewicht: 200 capsules

Opslag: niet toegankelijk voor kleine kinderen. Bewaar op een droge plaats, vermijd overmatige hitte.

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) voor een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Reviews