Natuurlijke vitamine E 400IU, 100 capsules Bekijk groter

Natuurlijke vitamine E 400IU, 100 capsules (NU VOEDSEL)

NOW15

Nieuw product

Vitamine E is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en de vetzuren beschermt voordat ze oxideren. Bovendien voorkomt het voortijdige afbraak van erytrocyten en is het betrokken bij het transport van zuurstof door de rode bloedcellen naar alle cellen van het lichaam.

Meer details

12,55€ incl. BTW

Meer informatie

Natuurlijke vitamine E

 

 

Vitamine E is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en de vetzuren beschermt voordat ze oxideren. Bovendien voorkomt het voortijdige afbraak van erytrocyten en is het betrokken bij het transport van zuurstof door de rode bloedcellen naar alle cellen van het lichaam. Vitamine E heeft een direct effect op de spierprestaties. Het ondersteunt ook het immuunsysteem, verhoogt de cellulaire respons en verbetert de functie van T-lymfocyten.

 

 

Nu Foods ®

Now Foods ® is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen. Het bedrijf is actief sinds 1948 en is een van de marktleiders. De producten van Now Foods ® worden geproduceerd volgens de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Voedingssupplement


Ingrediënten: Vitamine E, gelatine (capsule), glycerine (bevochtigingsmiddel), gezuiverd water ogranische olijfolie.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Vitamine E (D-alfa-tocoferolacetaat) - 268 mg equivalent alfa-tocoferol (2233% van de dagelijkse referentie-inname).

 

Gebruik: Eén capsule per dag tijdens een maaltijd

Nettogewicht: 62 g - 100 capsules

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen