Co-enzym Q-10 100 mg, 60 capsules

Co-enzym Q-10 100 mg, 60 capsules

PRT04
€ 13,49

Co-enzym Q10 is een natuurlijke antioxidant die deelneemt aan de keten van metabole chemische reacties die energie opwekken in cellen.

 

Co-enzym Q10

 

Co-enzym Q10 is een natuurlijke antioxidant die deelneemt aan de keten van metabole chemische reacties die energie opwekken in cellen. Het verbetert het zuurstofgebruik en de bloedcirculatie van het myocard. Bovendien stimuleert co-enzym Q10 het immuunsysteem om antilichamen te produceren en verhoogt het de CD4 / CD8-verhouding. De verhouding daalt aanzienlijk bij patiënten met chronische ziekten.

 

Puritan's Pride®

 

Puritan's Pride® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van supplementen van het merk Puritan's Pride® zijn van de hoogste kwaliteit. Puritan's Pride®-producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Co-enzym Q10, rijstzemelenolie, gelatine, plantaardige glycerine, lecithine ( soja ), titaniumdioxide.

Het product bevat geen: kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen, conserveermiddelen, suiker, zetmeel, melk, lactose, gluten, tarwe, gist, natrium.

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Co-enzym Q10 100 mg,

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag, bij voorkeur bij een maaltijd.

Nettogewicht: 27 g - 60 capsules

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

 

 

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.