Berberinesulfaat 99% 400 mg, 60 groentecapsules

Berberinesulfaat 99% 400 mg, 60 groentecapsules

ALI30
€ 11,39
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Hoog berberinegehalte in het preparaat bevestigd door HPLC-laboratoriummethode. Standaardisatie voor 99% berberine.

 

Berberinesulfaat 99% 400 mg

Hoog berberinegehalte in het preparaat bevestigd door HPLC-laboratoriummethode. Standaardisatie voor 99% berberine.

Berberine heeft een sterke antibacteriële werking, ook tegen Chlamydia pneumoniae. Het heeft een beschermend effect op organen zoals de milt, lever, longen en hart. Bovendien heeft Barberine de neiging om de darmmicroflora te normaliseren, waardoor een gezonde microbioomfunctie wordt hersteld.

MedicaLine

MedicaLine is een Poolse producent van medicijnen en voedingssupplementen die sinds 2007 actief is op de lokale markt. MedicaLine is eigenaar van het voedingssupplementenmerk Aliness. De merkproducten van Aliness bevatten natuurlijke verbindingen die worden gekenmerkt door een snelle en hoge opname van actieve stoffen. De vitamines uit hun aanbod kunnen gebruikt worden door mensen met een glutenvrij dieet, maar ook door mensen met allergieën en lactose-intolerantie.

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Berberiswortelextract (Berberis Aristata) gestandaardiseerd op 99% berberinesulfaat, capsuleschil (bindmiddel: hydroxypropylmethylcellulose).

Inhoud in de aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Berberiswortelextract (99% berberinesulfaat) - 400 mg

 

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   1 capsule per dag tijdens een maaltijd.

Nettogewicht: 60 capsules

Opslag:   Beschermen tegen licht, bewaar bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

 

Voorzichtigheid:   De aanbevolen dagelijkse portie gedurende de dag niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Dit product kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Nieuw
perfect size!
rating 10
2022-07-24
dan
perfect small size for shorter time of supplementation.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.